Inside nu verkrijgbaar bij ons in de winkel

Inside nu verkrijgbaar bij ons in de winkel

Het boek Inside van Michel van Egmond en Jan Hillenius is net uit, maar het heeft alweer de nodige stof doen opwaaien. Het boek draait om het populaire RTL7 programma Voetbal Inside met Johan Derksen, Wilfred Genee en Rene van der Gijp. Voormalig RTL7 directeur Marco Louwerens, ook wel bekend als “directeurtje” is de vierde hoofdrolspeler in dit boek. Michel van Egmond was vanochtend te horen op Radio538 en gaf al een inkijkje in wat er verwacht kan worden van het boek. Hij gaf aan dat het helemaal niet de bedoeling was om nu al met een vervolg te komen op het succesvolle boek topshow, maar er is zoveel gebeurd dit televisieseizoen dat ze er niet onder uit kwamen om dit boek nu te brengen.

Inside

Het boek Inside draait volledig om het afgelopen seizoen van Voetbal Inside. Het programma wat geregeld is het nieuws kwam door opmerkelijke uitspraken van de heren. Zo heeft Johan Derksen live op televisie uitgehaald naar diverse RTL coryfeeën, kwam Rene van der Gijp als Renate van der Gijp op televisie en werd Sylvana Simons diverse keren door de mangel genomen. Inside gaat dieper in op al deze zaken en komt met de nodige opmerkelijk mailwisselingen tussen de diverse heren. Vooral de e-mail van directeurtje Marco Louwerens aan de heren schijnt behoorlijk pittig te zijn.

Inside bestellen

Wij hebben diverse Inside boeken binnen gekregen, maar de ervaring leert dat deze snel uitverkocht zijn. Daarom raden wij u aan om snel naar te winkel te komen, of een exemplaar te reserveren. U kunt ons bellen op 023-5716033 of ons contactformulier invullen.

    Over de auteur

    Sjaak administrator

    1 reactie tot nu toe

    Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.