Pasfoto maken

U bent op zoek naar een adres om een pasfoto te laten maken in Zandvoort? Zoek dan niet langer! Wij staan voor u klaar om pasfoto’s te maken die geschikt zijn voor al uw officiële documenten. De rijksoverheid heeft specifieke eisen waar een pasfoto aan moet voldoen. Denk hierbij aan het formaat van de foto, de lengte en breedte van het gezicht, de foto moet in kleur en natuurlijk goedgelijkend zijn. Kom snel bij ons langs en laat uw pasfoto maken binnen enkele seconden.

Pasfoto maken in Zandvoort

De Bruna is uw adres in Zandvoort voor het maken van een pasfoto. Het voordeel van uw pasfoto bij ons laten maken is dat u deze meteen kunt gebruiken voor het aanvragen van uw documenten. Daarnaast kunt u bij ons in de winkel uw post weg brengen, of bijvoorbeeld uw kenteken documenten over laten schrijven. Kom daarom snel naar Bruna Balkenende in Zandvoort en laat onze specialisten uw pasfoto’s maken. Ook als u niet in Zandvoort woont kunt u natuurlijk altijd even bij ons langskomen op wegnaar het strand bijvoorbeeld.  Bruna Balkenende is de pasfoto specialist voor Zandvoort en omgeving.

Pasfoto op afspraak?

Nee hoor! U hoeft geen afspraak te maken als u bij ons langs wilt komen om een pasfoto te laten maken. Kom gewoon even binnenwippen en wij maken tijd vrij om uw pasfoto te maken. U kunt bij ons voor de deur parkeren! Alleen niet op woensdag van dan is er markt. Maar dat maakt het natuurlijk wel extra gezellig om even langs te komen.

Als u dan toch bij ons in de winkel bent, kunt u natuurlijk ook even rondkijken in de rest van ons assortiment. Bekijk bijvoorbeeld eens welke boeken er in de boeken top 10 staan, of neem een kijkje in ons uitgebreide overzicht met tijdschriften.