Zandvoort aan Zee: Een feest van herkenning

Zandvoort aan Zee: Een feest van herkenning

Als echte Zandvoortse winkel zijn wij erg blij met een nieuwe aanwinst in ons assortiment. Het nieuwe boek van Linda van Rijn is vanaf vandaag beschikbaar bij ons in de winkel. Dit boek zal een feest van herkenning zijn voor onze klanten. Het verhaal speelt zich namelijk volledig af in Zandvoort aan Zee. De titel van dit boek is dan ook niet moeilijk te raden: Zandvoort aan Zee. Het is alweer het 27e boek van Linda van Rijn. De auteur die bekend staat om haar spannende zomerthrillers. Het was dan ook een kwestie van tijd voor ons dorp aan de orde kwam.

Zandvoort aan Zee

Het verhaal begint met een gezellige familievakantie. Om hun 12,5-jarig huwelijksfeest te vieren, besluiten de moeder en stiefvader van Mandy en Judith ervoor om een vakantie te boeken naar Zandvoort. De plek waar ze twaalf en half jaar geleden elkaar het ja-woord hebben gegeven. Wat een onbezorgde familievakantie had moeten worden, verandert na een paar dagen in een regelrechte nachtmerrie als Judith na een lange strandwandeling niet meer terugkomt in de vakantievilla. Dit is het begin van een spannend verhaal, een boek waar je snel in zit en die je niet meer weg wilt leggen, voordat je weet wat er echt is gebeurd.

Linda van Rijn

Linda van Rijn is na haar studie Literatuurwetenschappen in de reisbranche gaan werken. Eerst in het buitenland als reisleidster op diverse locaties en later als manager bij een grote toeristische organisatie. Door het succes van haar boeken is Linda inmiddels fulltime schrijfster. Sinds 2011 publiceert ze minimaal twee vakantiethrillers per jaar. Vrijwel al haar boeken hebben in de Bestseller 60 gestaan.

Koop dit boek direct!

Kan je niet wachten om dit boek te kopen? Vul dan direct het bestelformulier op onze website in, of maak een winkelafspraak en koop je boek direct bij ons in de winkel.

Over de auteur

Sjaak administrator

2 Reacties tot nu toe

Agnes NoyonsGeplaatst op10:16 pm - apr 13, 2021

Alleen om de titel al
Mag ik een exemplaar reserveren?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.