Bruna Zandvoort start met Piggy spaarsysteem

Bruna Zandvoort start met Piggy spaarsysteem

Ook Bruna Zandvoort heeft zich aangesloten bij het spaarprogramma van Piggy. Wij zijn lang op zoek geweest naar een manier om onze trouwe klanten te belonen. Aangezien wij als franchise onderneming vast zitten aan de prijzen die het hoofdkantoor ons doorgeeft, is het Piggy spaarsysteem de ideale oplossing gebleken. Dit spaarsysteem kunt u gebruiken als u bij ons langs komt voor het kopen van bijvoorbeeld de nieuwste boeken of kantoorartikelen.

Piggy spaarsysteem

De opzet van het Piggy spaarsysteem is vrij simpel. Voor elke euro die u in onze winkel besteed krijgt u van ons 1 Piggy.┬áMet deze punten kunt u sparen voor mooie kortingen op bijvoorbeeld cadeaubonnen, staatsloten, printpapier en nog veel meer mooie producten. Vele honderden winkels over heel Nederland werken met het Piggy spaarsysteem. Hierdoor kunt u snel punten verzamelen bij diverse winkels. Marcels’s Verstheater in Zandvoort is een bekend voorbeeld van een zaak waar u ook Piggies kunt sparen. Als u nog geen Piggy pas heeft kunt u deze in onze winkel gratis aanvragen. Zodra u uw e-mailadres op onze iPad heeft ingevuld krijgt u meteen uw eerste tien punten.

Al teveel pasjes in uw portemonnee?

Wordt u gek van alle pasjes in uw portemonnee? Geen probleem! Piggy heeft ook een app. U kunt op deze app inloggen met de kaart die u bij ons in de winkel heeft gekregen. Via uw eigen unieke code kunt u met de app heel eenvoudig uw punten opsparen. Daarnaast heeft de app ook een handig overzicht met alle Piggy winkels bij u in de buurt. Gaat u bijvoorbeeld een keer op vakantie naar een andere plaats in Nederland? Kijk dan even in de Piggy app of er in de buurt nog leuke winkels zijn die met die fantastische spaarsysteem werken. Zo kunt u altijd en overal uw punten blijven sparen.

Over de auteur

Sjaak administrator

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.